Stageplaats

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplaats in Renesse?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In 2012 is Strandpark De Zeeuwse Kust leerbedrijf van het jaar geworden. Al onze medewerkers zijn opgeleid om stagiaires te begeleiden en doen dit met veel plezier!
We hebben voor de volgende functies stageplaatsen beschikbaar;

Bediening

Een leuke afwisselende stage;de ene dag sta je achter de bar de drankjes in te schenken, de volgende dag breng je de drankjes naar de gasten toe en voorzie je de gasten van heerlijk eten. 's Zomers hebben we veel vakantiegasten maar in de winter veel feesten en partijen waardoor je werk nooit hetzelfde is!

Keukenhulp

Ligt jouw passie in de keuken? Dan is deze functie echt wat voor jou! Je bent de rechterhand van de kok en helpt mee met het bereiden van de lunch, de voorgerechten en de bijgerechten van het diner 's avonds. Er is een combinatie mogelijk van deze functie en het helpen in de snackbar waar je de bestellingen opneemt en klaarmaakt voor de klant.

Wil jij graag bij ons stage lopen maar kom je niet uit de buurt? Geen probleem. Er zijn voldoende slaapplaatsen beschikbaar.

Heb je interesse? Mail dan naar info@strandcafedok.nl en wie weet wordt jij binnenkort verwelkomt met de andere stagiaires!