Vakantiekracht

Vakantiekracht

Ben jij op zoek naar een uitdagende vakantie- en/of weekendbaan? Dan ben je aan het juiste adres!

Strandpark De Zeeuwse Kust is het hele jaar door op zoek naar gemotiveerde vakantie- en weekendkrachten in de bediening, in de keuken, de snackbar, de schoonmaak en in de supermarkt.

Ben jij in de zomervakantie minimaal 4 weken achter elkaar beschikbaar en wil je werken in de horeca of in de schoonmaak?  Solliciteer dan nu en neem een vriend of vriendin mee voor dit werkende avontuur in Renesse!

Vanwege de uitbreiding van ons centrumgebouw zijn we op zoek naar gezellige jongens en meiden van minimaal 17 jaar die willen werken in:

* De bediening Je werkzaamheden bestaan o.a. uit opnemen en uitserveren van bestellingen in het restaurant en op de (dak)terrassen en barwerkzaamheden. 


* De snackbar Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, het bereiden en het inpakken van de bestellingen van de gasten. 


* De spoelkeuken Jij zorgt er voor dat alle borden, bestek, servies, pannen etc er weer super netjes uitzien voor het volgende gebruik. Je werkt vooral achter de schermen maar hebt een zeer belangrijke taak!

* Supermarkt In onze supermarkt werk je achter de kassa, bak je verse broodjes, spiegel je de artikelen en bevoorraad je de winkel. 

* Het schoonmaakteam Je helpt mee met het team om de volgende voorzieningen schoon te houden; de toiletgebouwen op de camping, de verhuuraccommodaties op vrijdag en zaterdag tijdens de wisseling, het centrumgebouw met o.a. zwembad, restaurant, speeltuinen en kantoren.

Het spreken van de Duitse taal is een pré in de horeca, je bent een flexibel, enthousiast persoon en houdt van uitdagingen!

Slaapplaatsen zijn aanwezig. Lijkt dit je wat, mail je CV en motivatiebrief t.a.v. Anita Wiskow: anita@dezeeuwsekust.eu en wie weet wordt jij onze zomerse collega!