Zwemmen

Het zwembad is 10 x 15 meter en 1.39 meter diep welke goed geschikt is om baantjes te trekken of vrij te zwemmen. 

Achter het zwembad is er een groot waterspeelschip waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Deze waterspeeltuin is gemaakt op een rubberen vloer zodat spelen in het water nog makkelijker wordt. Roetsj van de gave glijbanen af, speel onder de waterdouche of wacht totdat de grote emmer in de nok omkiept en er een enorme golf met water over je heen spoelt.

Aan de allerkleinste onder ons is er natuurlijk ook gedacht. Er is een mini glijbaan en er zijn leuke waterelementen waar zij zich kunnen vermaken en er zijn twee peuterbaden.

Via de zijkant van de waterspeeltuin loop je buiten het spraypark op; ideaal wanneer de temperatuur lekker is! Roetsj samen met je vakantievriendjes van de extra brede glijbaan of vlieg achter elkaar de dichte glijbaan af. Als de wateremmer in de vuurtoren omkiept, kun je onder de grote plens water weer even afkoelen!

Het zwembad is iedere dag geopend van 08.00 - 20.00 uur. 
De waterspeeltuin is iedere dag geopend van 10.00 - 20.00 uur.
Het spraypark is weersafhankelijk geopend van 10.00 - 20.00 uur. 

Ook wordt er zwemles gegeven.
Tijdens de zwemles uren (woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 15.30 - 19.30 uur) is het zwembad voor een deel afgezet maar kunt u wel gebruik maken van het bad. De waterspeeltuin en het spraypark zijn gewoon geopend.